Skip to content

>CRÒNICA DES DE HISPÀNIA

23 mayo, 2011

>Avui tota Hispània esta xerrant del mateix. Tota?… No!. Des de fa just una setmana han sortit per tot arreu, com si fossin bolets; prop d’una cinquantena de petites (o no tant petites) ciutats a l’interior, al centre mateix, de les capitals més importants.
Ahir vespre a les assemblees de Porta del Sol es va aprovar per unanimitat continuar una setmana més, de moment, mentre que a la de Plaça Islàndia a Palma es va acordar, també amb el vot entusiasta i unànime, seguir-hi, sense que es parlàs de cap data de possible finalització.

Els resultats de les eleccions d’ahir no és el que ens preocupa. El que ens preocupa com hem vengut repetint fins a la sacietat, encara que hi hagi molts que no ho vulguin escoltar, ni entendre, és l’absència de democràcia real, l’abús dels poderosos que sotmeten els més dèbils i les minories, la falta de justícia distributiva, la substitució dels valors més elevats per contravalors com l’afany de riquesa i poder, la corrupció de les institucions i organismes que haurien de vetllar per tots i totes, i tantes i tantes altres coses que estan dites i escrites. No a la majoria dels diaris, però si als blocs, a Internet, a les xarxes de comunicació, encara bastant lliures…
Aquestes son les coses que de veritat ens preocupen. Per tot això seguim a las nostres petites (o no tant petites ciutats) resistint. L’esperit del 15-M s’està estenent i no s’apagarà, governi qui governi, mentre no canviïn les coses veritablement importants. RESISTIREM!

Anuncios
One Comment leave one →
  1. miguel angel marcuccini permalink
    24 mayo, 2011 1:27 pm

    mirar este enlace es de un politico canadiense
    y refleja lo que esta pasando los últimos años en españa en una parabola.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s