Skip to content

>QUANTA GENT CAP EN LA PLAÇA D’ESPANYA?

21 mayo, 2011

>Ahir vespre varem ésser-hi molts. I tots joves molts per edat i molta altres en esperit. Diuen aquest altres “joves” que ahir, a la Plaça d’Espanya tots ens sentirem com si estassem en la vintena.

La Plaça era ben bé plena. Plena de gent, d’il·lusió, de bon rotllo, de companyonia, d’esperança, de diàleg seré i d’enteniment, de reivindicacions…

Quanta gent cap en la Plaça d’Espanya? Ahir ho era ben de veritat, la Plaça d’Espanya perquè era, també, la Plaça de la Porta del Sol de Madrid i la de Catalunya de Barcelona i la del Pilar de Saragossa i… Però també era la plaça d’Islàndia, d’Europa i del mon sencer.

Es deia que si érem 3.000, que no, que damunt 2.000, que no, que segur que passàvem dels 3.500 i possiblement més. La plaça d’Espanya era ben plena damunt les 12 del vespre. Quanta gent cap en la plaça d’Espanya? Vist lo vist ahir, i aquests dies enrere, a la Plaça d’Espanya hi cabem tots i totes els i les mallorquines.

Aquests dies ha estat, i segueix essent, un espai recuperat pel poble per dialogar tothom amb tothom. Una autèntica àgora. Per això aquests dies més que mai la Plaça d’Espanya és, sobretot, la Plaça del Poble de Mallorca.

Anuncios
No comments yet

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s