Skip to content

>SURT AL CARRER 15.05.11 a Mallorca

17 mayo, 2011

>

Del web de la Plataforma Ciutadana Gent de Marratxí www.gentdemarratxi.org 


TOMA LA CALLE 15.05.11 a Mallorca

¡NO ES UNA CRISIS, ES UNA ESTAFA! o ¡RAJOY, ZAPATERO, QUE OS VOTEN LOS BANQUEROS! foren algunes de les consignes més cantades per les més de 2.000 persones de tota classe i condició que participaren ahir a la manifestació que va recórrer els carrers del centre de Palma des de la Plaça d’Espanya fins al Passeig del Born.
Toma_la_Calle_pegatina-grande-212x300
L’acte formava part d’un conjunt de manifestacions convocades pel col·lectiu ¡Democracia Real Ya! a tota Espanya i, també, a algunes altres ciutats europees, reclamant una revolució social, política i ètica.
Tenint en compte que darrera no hi havia cap partit polític, cap organització sindical, cap associació o grup amb reconeguda capacitat de convocatòria (com el GOB, per exemple) i, especialment, el que solen ésser aquests actes a Mallorca (dues setmanes enrere, el 1r. de maig, al mateix escenari, entre tots els sindicats no varen ésser capaços de mobilitzar tanta gent, en el moment de major desocupació, major precarietat i menys drets socials de les darreres dècades), la resposta de la ciutadania no es pot qualificar d’altre manera que d’èxit clamorós.
Toma_la_calle_Mallorca

¡SI NO ERES PARTE DE LA SOLUCIÓN ERES PARTE DEL PROBLEMA! o ¡LA REVOLUCIÓN NO S’ESPERA, SE ORGANIZA! i lemes semblants es podien llegir a les nombroses pancartes que portaven alguns manifestants, mentre que molts d’altres esgrimien un simple A4 imprès amb el cartell de la manifestació.
L’acte d’ahir demostra que molta gent està més que farta de l’actual model polític i econòmic, i de ben segur haurà més actes, més mobilitzacions i més sortides al carrer i cada vegada més nombroses. I si no ho creis, esperau (no massa dies) i veureu.

Més informació relacionada, al nostre Web: Toma la calle 15.05.11
Anuncios
No comments yet

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s